Jonas Torstensen​/​Mads Bjørn Lundsgaard: to værker

by Forlaget Kornmod

/
1.
2.
3.
4.

about

en fortabt kærlighedserklæring. Et testamente for en tid der nok aldrig fandtes. I fortabte flugtforsøg fra virkeligheden. Og et desperat håb om at gøre denne virkelighed til en håbefuld Drøm. Der for evigt vil leve uopnåelig i mit hjerte. men håbet knustes. I intetheden mellem os alle. Tak for alt

Dedikeret til ?

-----------------------------------------------------------------------------------------------

Sangen om Venskab

Trackliste:

Til Morgengryet Skiller Os Ad
Kære Silvia
Flugten
Øjeblikket Inden
Sangen Om Venskab

Hvordan lyder venskab? Er det snak og grin? Er det gråd og lyden af cigaretter der tændes på altanen? I dette tilfælde er det lyden af sange.

En sang fra den spæde start, sunget af usikre drengestemmer på et værelse i det indre Odense. En kærlighedsforestilling så utopisk og ren, at den tager form som en drøm. Og vi drømte om alt der skulle komme.

En sang fra den dag jeg kom grædende hjem til dig, fordi Silvia var død. Og i stedet for at tale begyndte du at synge hendes navn. Vi indspillede den samme nat, mens alle sov. Sang så stille ind i mikrofonen på skrivebordet at inderligheden lod sig fange som en ildflue i et glas.

En sang om at skabe sig et nyt liv, for med det samme at vende om på hælen og efterlade det. Ligesom du gjorde første gang du flyttede til København. Godt, du gjorde det.

En sang om den meningsløshed, der lå som en skygge over min pande i de stædige år mellem dengang og i dag. Den skurende vished om, at alle bestræbelser i sidste ende vil være forgæves. Den sidste sang, vi sang sammen.

Og så en sang, som jeg synger alene, men som har dit nærvær som grundtone. En sang, der som en ildflue fløj ind i øret på mig, da jeg en aften gik hjem af Frederiksborggade efter atter at have siddet ved dit skrivebord i din nye lejlighed. En sang, der bliver ved.

Tak.

credits

released September 1, 2019

license

all rights reserved

tags

about

Forlaget Kornmod Odense, Denmark

Label from Odense releasing tapes in small handmade editions. Mostly new danish music

contact / help

Contact Forlaget Kornmod

Streaming and
Download help

Report this album or account

If you like Forlaget Kornmod, you may also like: